Öğrencilerimizle buluşun
Nato Sikhartulidze, Gürcistan
Media Foundation eğitimi alıyor
"Eğitim için buraya geldim çünkü İngiltere’yi çok seviyorum! Bundan 2 yıl önce buraya gelmiştim ve çok beğenmiştim. Gürcistan’dan oldukça farklı bir yer burası - daha rahat bir yer ve burada benim için çok daha fazla fırsat var.
Oxford’u özellikle seçmemin nedeni ise burasının küçük ve sakin bir şehir olması. Bu yıl çok sıkı çalışmak istemiştim ve burası da bunun için çok uygundu.
Öğretmenler gerçekten arkadaş gibiler. Zaman zaman biraz sert davransalar da bunun eğitimde disiplin için gerekli olduğunu düşünüyorum. Tüm öğretmenlerimi seviyorum.
Hafta sonları bazen Londra’ya, eğlence mekânlarına ve partilere gidiyoruz. Şehir içinde daire kiralamaya karar verdim ve bu da oldukça ilginç bir deneyim oldu; çünkü yemek pişirmeyi, temizlik yapmayı ve fatura ödemeyi ilk defa bu şekilde bu şekilde öğrendim.
Üniversitede Film Yapımcılığı ya da Film Tarihi çalışmak istiyorum. Kingston University’i tercih edebilirim fakat daha tam olarak karar vermedim. Sıkıcı bir şehre gitmeyi hiç istemiyorum!
Üniversitenin ardından bir ya iki yıl kadar ara verip seyahat etmeyi ve farklı kültürlerin belgesellerini çekmeyi istiyorum. Arkadaşım ve ben Asya’ya gitmek istiyoruz. Şehirleri gezmektense ilginç yerlere gitmeyi tercih ediyorum. Hoşlandığım şeyleri yapmak istiyorum!"



