دیدار با برخی دانش‌آموزان لندن :::

دیدار با دانشجویان ما

  • اولیسا اوکافور
  • شو شو لیو
  • زو دای
  • چنگ ژانگ
شو شو لیو

شو شو لیو

Shu Shu Liu از چین
دانش‌آموز برنامه آمادگی برای کارشناسی ارشد

«من با وجود اینکه تنها یک ماه و نیم در کالج بلربیز بوده‌ام اما به نظر من اینجا یک کالج شاد است.

تمامی کارکنان این کالج مهربان هستند. آنان خدمات کافی ارائه می‌دهند و به دانش‌آموزان کمک می‌کنند تا خود را برای زندگی در یک کشور بیگانه آماده کنند.

معلمان تمام تلاش خود را می‌کنند تا بهترین راه ممکن را پیدا کنند تا درس را برای دانش‌آموزان لذت‌بخش کنند. روش آموزشی انعطاف‌پذیر به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا دانش را به دست آورند. از آنجایی که دانش‌آموزان هر کلاس سطحی یکسان دارند ما می‌توانیم از یکدیگر یاد بگیریم که این معیاری مهم برای پیشرفت است. و محیط فوق‌العاده کالج ما را به یادگیری تشویق می‌کند.

کالج شرایط راحتی به دانش‌آموزان ارائه می‌دهد که از جمله آن می‌توان به کلاس ‌‌های مختلف برای دانش‌آموزان سطوح مختلف، اتاق رایانه، فرهنگ لغت عمومی، پرینت رایگان و غیره اشاره کرد. ما همچنین می‌توانیم از رایانه استفاده کنیم که این کار باعث می‌شود با خانواده‌ام در ارتباط باشم و به جستجوی مطالب مختلف در مورد ورود به دانشگاه و تحصیلاتم بپردازم.

دانش‌آموزان از کشورهای مختلف به کالج می‌آیند. این امر به من کمک می‌کند تا چیزهایی در مورد فرهنگ‌ها و آداب و رسوم مختلف مردم یاد بگیرم.  علاوه بر این در کالج فعالیت‌های اجتماعی زیادی داریم. که این امر نه تنها به ما کمک می‌کند تا به خوبی با فرهنگ انگلستان آشنا شویم بلکه باعث می‌شود با دانش‌آموزان کالج دوست وشویم.»