دیدار با دانشجویان كمبریج :::

دیدار با دانشجویان ما

  • فی فنگ لو
  • آدتولانی اولاومی گریس اویفارا
  • چن سو
  • انجین توجوموت
  • فانگكی یانگ
  • جی شینگ توه
  • جینگ سی
  • كانایو سامیول اكا
  • كارولینا تاتارنكوا
  • كایی ونگ
  • لای هینگ چان
  • نیما سیاح
  • پنیگ ‌لین
  • پوتری فرهانا فایروز مهداسمایل
  • رایمند جاناتان روبن
  • چی – كنگ وانگ
  • نورلان یسركپ
  • یینگ زو
پنیگ ‌لین

پنیگ ‌لین

Ping Lin از چین
دانشجوی سطح A

من به تحصیل سطح A زیست، ریاضی، فیزیك و شیمی در بلربیز مشغول هستم. من مهندسی ژنتیك را به عنوان رشته تحصیلی‌ام در دانشگاه انتخاب كرده‌ام و می‌دانم كه این رشته سخت است؛ اما تمام تلاش خود را انجام می‌دهم.

من از زندگی تحصیلی خود در اینجا لذت می‌برم. معلمان مهربان و متعهد هستند، در اینجا به ازای هر هشت دانشجو یك معلم وجود دارد و این شرایط باعث می‌شود كه معلمان از یادگیری شاگردان اطمینان حاصل كنند. معلمان در اینجا تنها به تدریس در كلاس نمی‌پردازند، بلكه در مشكلات زندگی نیز مانند یك دوست به دانشجویان كمك می‌كنند، علاوه بر این شما می‌توانید در اینجا صرف‌نظر از اینكه از كجا آمده‌اید دوستان بسیاری پیدا كنید. ما با دوستانمان در مورد تكالیف درسی مشورت می‌كنیم و در اوقات بیكاری به بازی می‌پردازیم.

من كمبریج را به این دلیل انتخاب كردم كه یك شهر دانشگاهی است و شهری آرام و مناسب برای تحصیل است. این شهر شهری زیبا و باستانی است. وقتی شما در خیابان‌های كمبریج راه می‌روید، شما می‌توانید از صدای پرنده‌ها و از مناظر زیبا لذت ببرید. زندگی در اینجا آرامش‌بخش است. من نزدیك خانواده میزبان زندگی می‌كنم كه فاصله آن حدود 5 دقیقه پیاده‌روی از مدرسه است.

خانواده من بسیار خوب هستند و اغلب به من كمك می‌كنند. آخر هفته‌ها من اغلب با اینترنت كار می‌كنم و یا اینكه با دوستانم به پیاده‌روی می‌روم. من به سفر به شهرهای قدیمی انگلیس نیز علاقه دارم. من زمان خوبی را در اینجا دارم.