ملاقات با كاركنان و معلمان بلربیز :::

دیدار با کارکنان ما

  • پیتر بنسن
  • کلر چاپمن
  • الیانا اونیل
  • برایان فورسیث
  • مندی گیج
پیتر بنسن

پیتر بنسن

Peter Benson
 مدیر آمادگی زبان انگلیسی، لیسانس، فوق‌لیسانس، دیپلم (ELT)

كاری بهتر از تعامل با جوانان خصوصاً جوانانی از فرهنگ‌های مختلف و تبادل نظر با آنها وجود ندارد. من همیشه به سفر، زبان‌های مختلف و آشنایی با فرهنگ‌های دیگر علاقه داشتم. آموزش زبان انگلیسی به عنوان یك زبان خارجی این امكان را برای من ایجاد كرده است كه بتوانم در همه جای جهان و به همه كس تدریس كنم و در نتیجه به خواست و علاقه خودم نزدیك باشم.

تا سال 1996 من در كشورهای مختلفی زندگی كرده بودم. من پس از یكسال اقامت در چین به انگلستان بازگشتم و در این فكر بودم كه در سفر بعدی خود به كجا بروم كه به شغل آموزش زبان در بلربیز كمبریج برخوردم، با خود فكر می‌كردم كه تنها یكی دو سال می‌مانم، اما اكنون 10 سال گذشته و من همچنان در بلربیز هستم.

من هم واحدهای آمادگی زبان انگلیسی را تدریس می‌كنم و هم برای آن واحدها از دانشجویان نام‌نویسی می‌كنم. من تلاش می‌كنم تا دانشجویان را به بهترین حالت ممكن آماده كنم تا آنها بتوانند بیشتر از تسهیلات آتی خود در انگلیس منفعت ببرند. بلربیز مكانی ویژه است و دلیل آن توجه به دانشجویان به صورت انفرادی، تلاش برای اینكه آنها اینجا در انگلیس احساس راحتی كنند و كمك به آنها در رسیدن به اهدافشان می‌باشد.

من در زندگی به دو چیز خیلی علاقه دارم: فوتبال و موسیقی. من طرفدار تیم منچستریونایتد و تیم زادگاهم یعنی بارسنلی هستم. در مورد علاقه‌ام به موسیقی تنوع بسیاری وجود دارد: من جاز، موسیقی سنتی و انواع ژانرهای معاصر موسیقی را دوست دارم. دوچرخه‌سواری را دوست دارم و برخی مواقع مسافت زیادی را با همسرم دوچرخه‌سواری می‌كنیم. ما طی دو سال گذشته در ماه ژوئن برای دوچرخه‌سواری در تعطیلات به فرانسه رفتیم.

كمبریج شهری بی‌نقص است. نه كوچك است و نه بزرگ. نه خیلی قدیمی است و نه خیلی تازه‌ساخت. نه خیلی از لندن دور است و نه خیلی به آن نزدیك. در حقیقت كمبریج بهترین در جهان است.